Hoppers Békás logikai játék

Nincs raktáron

Ugrándozz a békákkal a szabály szerint és fokozatosan fejleszd magad a békaugrás mesterévé! Meglátod, némi gyakorlással egykettőre te leszel a legügyesebb béka a tóban! Ugrándozz addig, amíg már csak a piros béka maradt! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 469 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Hoppers Békás logikai játék” terméknévvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: játékok, készségfejlesztő játékok, játék utazáshoz, társasjátékok, kártya játékok, utazó játékok, játékkártyák, játékkártya, társas játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, utazó játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, társas, játékok utazáshoz, készségfejlesztő játék, társasok, kártya játék. A fenti termék egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Logikai társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 920 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.