A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hoppers – Békás logikai játék

Ár:
4.690 Ft
Cikkszám: 48
Gyártó: Thinkfun
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 47
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Ugrándozz a békákkal a szabály szerint és fokozatosan fejleszd magad a békaugrás mesterévé! Meglátod, némi gyakorlással egykettőre te leszel a legügyesebb béka a tóban! Ugrándozz addig, amíg már csak a piros béka maradt! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól 99 éves korig

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A klasszikus szoliterjáték továbbfejlesztése, okosító-, készségfejlesztőjáték. A Hoppers 40 feladatkártyát tartalmaz a kezdőtől a profi szintig. Indíts a kezdő szintű feladatokkal és fokozatosan fejleszd magad a békaugrás mesterévé! Kicsik és nagyok, kezdők és haladók egyaránt élvezettel játszhatják. Egyedül játszható, a helyes megoldást magad ellenőrizheted. Válassz egy feladványkártyát, és helyezd el a békákat az ábrán látható módon a tavirózsa-leveleken! A szabályok:

1. A békák levélről levélre tudnak ugrani a játéktéren megrajzolt vonalak mentén.
2. Csak úgy mozoghatsz a békákkal, hogy egy szomszédos levélen lévő békát átugorva annak túloldalán érsz földet
3. Az átugrott békát azonnal le kell venned a játéktérről!
4. Csak a 2-es pontban leírt módon való átugró mozgás megengedett, ugrás nélkül a békák nem mozoghatnak. Üres levelet nem ugorhatunk át, békára nem szabad ráugrani, és nem lehet egyszerre két békát átugrani.
5. A feladványt akkor oldottad meg, ha már csak a piros béka maradt a játéktéren.
Nyomás, ugorj!
Gyártó Thinkfun
Játékosok 1, egyedül játszható
Korosztály 8 éves kortól 99 éves korig
Jelleg szoliter logikai játék
Fejleszti térlátást, kombinációs készséget, logikai gondolkodást, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, önálló ellenőrzést, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tizenegy éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Hoppers – Békás logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék adatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játék, gyermekjátékok, egyedül játszható játék, logikai feladatok, egyszemélyes játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, egyszemélyes játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, játékok, fejtörő, képességfejlesztő játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 4842 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.