4 (1 vélemény)

Homokozós kiskocsi - Homokozó játékokkal

Nincs raktáron

Itt a jó idő, indulás a szabadba játszani!
Építkezzünk a kerti- vagy játszótéri homokozóban, de a vízparton is remekül lehet játszani.
Ez a Húzós kis kocsi segítségedre lesz abban, hogy a játékszereidet, homokozó eszközeidet egyszerűen csak felpakolod, és már húzhatod is a kiszemelt játékterületre.
A szett a kocsin kívül egy vödröt, lapátot, gereblyét, valamint egy locsolókannát és egy virágcserepet is. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 200 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 520 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Homokozós kiskocsi - Homokozó játékokkal” névvel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, homokozós játék, kültéri játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: udvari játékok, készségfejlesztő játék, kerti játékok, homokozó játékok, udvari játék, homokozós játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Játékok a kertben ” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kültéri játék adatlapja között lehet válogatni. A homokozó játék címkére kattintva például több mint 146 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.