4 (1 vélemény)

Homokozós kiskocsi - Homokozó játékokkal

Raktáron

Itt a jó idő, indulás a szabadba játszani!
Építkezzünk a kerti- vagy játszótéri homokozóban, de a vízparton is remekül lehet játszani.
Ez a Húzós kis kocsi segítségedre lesz abban, hogy a játékszereidet, homokozó eszközeidet egyszerűen csak felpakolod, és már húzhatod is a kiszemelt játékterületre.
A szett a kocsin kívül egy vödröt, lapátot, gereblyét, valamint egy locsolókannát és egy virágcserepet is. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.07.07
5 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 520 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Homokozós kiskocsi - Homokozó játékokkal” névvel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, homokozós játék, kültéri játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: udvari játékok, készségfejlesztő játék, kerti játékok, homokozó játékok, udvari játék, homokozós játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Játékok a kertben ” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kültéri játék adatlapja között lehet válogatni. A homokozó játék címkére kattintva például több mint 146 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

homokozos-kiskocsi-homokozo-jatekokkal
Homokozós kiskocsi - Homokozó játékokkal
5 200 Ft