Homokozó malom, kiegészítőkkel - Wader homokozó játék

Nincs raktáron

Irány a homokozó!
Ezzel a szuper homokmalom készlettel és a hozzátartozó 4 féle kiegészítővel (lapát,gereblye, és két különböző forma)  A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a kerti vagy játszótéri homokozáshoz. 
Töltsd be a tetején lévő nyílásba a homokot, és a malom kerekei máris forogni kezdenek!

 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 99 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Homokozó malom, kiegészítőkkel - Wader homokozó játék” névvel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, homokozós játék, kültéri játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: udvari játékok, készségfejlesztő játék, kerti játékok, homokozó játékok, udvari játék, homokozós játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Játékok a kertben ” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éves kicsiknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kültéri játék adatlapja között lehet válogatni. A homokozó játék címkére kattintva például több mint 146 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

A Homokozó malom, kiegészítőkkel - Wader homokozó játék termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Homokozó lapát – Műanyag lisztes lapát • Szivárvány gumilabda – 23 cm • Fagyis homokozó készlet • UEFA Euro 2020 – Gumilabda 23 cm (Ajándék) • Óvodai ágyneműhuzat -Tűzoltók, rendőrautók – 100% pamut • Kerti gyerek lombseprű – játék lombseprű • Kerti gyerek ásó – játék ásó • Kerti gyerek gereblye – játék gereblye • Tyúk tojásokkal – Húzogatós játék • Készségfejlesztő Puzzle, Fejlődés – Fajáték.