A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hangszer Mini Xilofon - Janod

Ár:
3.590 Ft
Cikkszám: 2533
Gyártó: Janod
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 36
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

Üsd és húzd végig ezzel a két fa ütővel ezt az érdekes alakú, csodahangszert. Csodás hangkat fogsz kapni. Ez a mini, kiváló minőségű fából készült, öt hangjegyből álló xylofon a kreativitást, zenei készséget és képességeket fejleszti. A játékos pillanatokat hasznossá tevő Janod cég alapelve; a gyermekek fejlődésének elősegítése. A játék zenei hangok képzésére, alkotásra ösztönzi a gyermekeket. A szuper tartós anyagokból készülő biztonságos termék, boldog, játékos pillanatokat ígér csemetéknek
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

francia Janod márka játékai hosszúéves hagyományokkal rendelkeznek, emellett modern technológiával készültek és megfelelnek a mai gyerekek és szülők elvárásainak. Minden Janod játék bizonyos oktató jelleggel bír, mivel befolyásolják a gyermek optimális fejlődését. Pozitív hatással vannak a gyerekek mentális és fizikai fejlődésére. A játékkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és tapintási érzékenysége. Elmélkedve a játék következő lépésein logikus gondolkodásuk is fejlődik. Ez a Janod gyermekjáték remek társ hosszú utakra, hogy a gyerekek ne unatkozzanak, hanem rengeteg szórakozásban legyen részük.

A Janod társaság francia dizájnú minőségi játékokkal gazdagítja a piacot, melyek egyrészt játékosak, másrészt intelligenciafejlesztő játékok. A Janod gyerekjátékok megfelelnek a szigorú követelményeknek és előírásoknak, így biztos lehet benne, hogy gyermekei teljesen biztonságos légkörben játszanak és szórakoznak. Maximális biztonságon kívül a Janod játékokat vonzó kivitel is jellemzi, örömet és vidámságot szerezve ezzel a gyerekeknek világszerte. A Janod márka minőségét nemzetközi díjak is bizonyítják: PAL Awards és arany fokozat a Best Toy Award és Oppenheim Toy Portfolio Awardon belül.

Fejleszti zenei készségeket, ritmusérzéket
Gyártó Janod
Jellege hangszer
Fejleszti hallást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyerekhangszerek és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Hangszer Mini Xilofon – Janod” névvel megtalálható gyerekhangszer termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, gyermek hangszerek, gyerek hangszer, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, gyermekhangszerek. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, játék, gyerek hangszerek, gyermek hangszer, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyerekhangszer tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Hangszer Mini Xilofon – Janod termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Confetti maracas kicsi – Janod » Sárgaréz ujjcintányér – Gyerekhangszer » Logo Junior English – Angol nyelvi készségfejlesztő játék » Összeadás – kivonás Abakusz – Melissa and Doug » Confetti furulya – Janod gyerekhangszer » Confetti csörgődob – Janod gyerekhangszer » Tojás maracas párban – Gyerekhangszer » Találd ki, ki mit eszik, – párosító játék » Állatos leboruló torony – fajáték » Polyssimo fejtörő játék – djeco logikai játék.

Termék címkék: gyerekhangszer, gyerekjáték