A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama 209 - Hama vasalható gyöngy - vödrös 3000 db-os vegyes színű Midi

Youtube videók

Ár:
1.990 Ft
Cikkszám: 2331
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 20
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Hasonló termékeket itt találsz!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az ár 1 cs. Hama Midi gyöngyre vonatkozik. A különböző alaplapok és a vasaló papír külön megvásárolható webáruházunkban

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 


 

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Hama
Jelleg Kreatívjáték
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Hama 209 – Hama vasalható gyöngy – vödrös 3000 db-os vegyes színű Midi” terméknévvel listázott kreatív játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, képkirakó játékok, vasalható gyöngyök, kreatív játékok, képkészítő készlet, képességfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, vasalható gyöngy készlet. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képalkotó játékok, képkészítő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, játék, készségfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék címkére kattintva pl. több mint 1336 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

A Hama 209 – Hama vasalható gyöngy – vödrös 3000 db-os vegyes színű Midi termék mellett legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó; Hama 20750 – Hama vasalható gyöngy – 1000 db-os színű pasztell Midi; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy hatszög; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Szív alakú vasalható gyöngy alaplap; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy kör; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló; Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl.