A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama 201 - Hama vasalható gyöngy Csíkos - 3000 db-os vegyes színű Midi

Youtube videók

Ár:
1.590 Ft
Cikkszám: 11779
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 16
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az ár 1 cs. Hama Midi gyöngyre vonatkozik. A különböző alaplapok és a vasaló papír külön megvásárolható webáruházunkban

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!!  

Gyártó Hama
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Hama 201 -  Hama vasalható gyöngy Csíkos - 3000 db-os vegyes színű Midi” névvel listázott kreatív játék oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, képalkotó játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, kreativitást fejlesztő játék, játék, vasalható gyöngyök, képkirakó játékok, vasalható gyöngy készletek. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, képkirakó játék, képkészítő készlet, képkészítő játék, kreatív játékok, gyerekjátékok, képkészítő készletek. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Finommotorika” termékkategóriában,továbbá a „Márkák” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A képalkotó játék címkére kattintva példának okáért több mint 264 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.