A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kisfiú

Youtube videók

Ár:
410 Ft
Cikkszám: 2288
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kisfiú

A termék mérete12,5  cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 
 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 6 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kisfiú” terméknévvel listázott kreatív játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: vasalható gyöngyök, képkészítő készletek, játékok, képkészítő játékok, alkotó játékok, képalkotó játékok, alkotó játék, képkészítő játék, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, kreatív játékok, képkirakó játék, gyerekjátékok, gyermekjáték, képkészítő készlet, képességfejlesztő játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Érzékelés,észlelés fejlesztése – szenzoros játékok” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A vasalható gyöngy kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 167 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kisfiú termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kislány » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nagy hatszög.