A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kislány

Youtube videók

Ár:
410 Ft
Cikkszám: 2287
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Kisány

A termék mérete12,5  cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 

 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ötéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kislány” terméknévvel listázott kreatív játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képkészítő készlet, vasalható gyöngy készletek, gyermekjáték, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, alkotó játékok, kreativitást fejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: képkészítő játék, kreatív játékok, készségfejlesztő játékok, képkészítő készletek, vasalható gyöngy készlet, képkészítő játékok, játékok, képkirakó játék. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában és a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet válogatni. A kreatív játék címkére kattintva például több mint 1336 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kislány termékkel együtt leggyakrabban az alábbi termékeket vásárolták még: • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kisfiú • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló.