Gyerek kézi gereblye - Pink

Raktáron

Ezzel a szuper kis kézi gereblyével minden gyereknek öröm lesz a kerti munkálatokban segédkezni, virágokat ültetni és a növényeket gondozni. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
980 Ft
A termék után járó hűségpontok: 10 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Gyerek kézi gereblye - Pink” névvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, homokozó játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: homokozós játék, gyermekjáték, kreatív játékok, képességfejlesztő játékok, alkotó játékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A homokozó játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 146 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.