Gumilabda - Miss Cherry Ball - 22 cm

Raktáron

Az örök kedvenc: labda! A labdával sokféleképpen lehet játszani, ketten, többen, de akár egyedül is.
Régi népi játék a mondókás és mozgásos labda elkapás. Rendkívül szórakoztató játék, de egyben sokrétű fejlesztő hatása is van.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
2 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 259 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a labdák és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Gumilabda - Miss Cherry Ball - 22 cm” terméknévvel megtalálható labda adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játékok, játéklabda, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játék, labdajátékok. A fenti termék egyebek mellett az  „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek ” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló labdajáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

gumilabda-miss-cherry-ball-22-cm
Gumilabda - Miss Cherry Ball - 22 cm
2 590 Ft