5 (1 vélemény)

Golyóvezető - Ügyességi játék - Űrhajós

Nincs raktáron

Golyóvezető készségfejlesztő, ügyességi játék. Űrhajós kivitelben


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
5 610 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 561 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Golyóvezető – Ügyességi játék – Űrhajós” névvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: finommotoros játék, játékok, golyóvezetők, gyermekjátékok, mozgásfejlesztő eszközök, játék, mozgást fejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, golyóvezető játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, finommotorika fejlesztő játék. A fenti ügyességi játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” nevű, és a „Játékkategóriák > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló ügyességi játék tekinthető meg. A mozgásfejlesztő játék kulcsszóra kattintva például több mint 148 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

A Golyóvezető – Ügyességi játék – Űrhajós termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Cubissimo – Fejtörő játék – djeco → Mágneses horgász puzzle – Fa készségfejlesztő játék → Difference Junior – Különbségvadászat → Kézerősítő gyurma – Gyenge Sárga → ÉRZEL-MESE – érzelmi intelligenciát fejlesztő játék → Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása → Ismerd meg az állatok kölykeit- párosító játék → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → Fa fűzőcske különböző (gyümölcsös) elemekkel → Kavicskréta – Crayon Rocks – Bordó bársony (16 db).