Geometriai alakzatok logikai puzzle - Legler

Raktáron

Illeszd a geometriai alakzatokat a színekkel jelölt táblára, a feladatkártyák alapján, ez a játék garantáltan megmozgatja az agytekervényeket!
Az alakzatok puzzleval, külön-külön is létre tudunk hozni különböző formákat., csak a képzeletünk szabhat határt. 

Kiváló logikai játék, óvodáskorú gyermekek részére, már 4 éves kortól. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
6 140 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 614 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Geometriai alakzatok logikai puzzle - Legler” elnevezéssel megtalálható kirakó játék oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: kirakók kisgyerekeknek, puzzle kirakós, kirakó játékok, puzzle játékok, fa játékok, puzzle, kirakó kisgyerekeknek, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, kirakós játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: gyermekjátékok, puzzle játék, puzzlek,  puzzlék, puzzle kirakósok, gyerekjátékok, játékok, kirakós játék, fa játék. A fenti kirakó játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fajátékok” nevű, valamint az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek ” termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kirakó játék termékadatlapja tekinthető meg. A kirakó játék címkére kattintva például körülbelül 644 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

geometriai-alakzatok-logikai-puzzle-legler
Geometriai alakzatok logikai puzzle - Legler
6 140 Ft