A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fisher Price-Tanuló okostelefon

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 10728
Gyártó: Fisher Price
Szerezhető hűségpontok: 0
A Fisher-Price tanuló okostelefon segítségével gyermeked játszva fejlődik. A 12 gomb közül bármelyiket megnyomhatja gyermeked, dalokat, dallamokat és kifejezéseket hall majd, melyek megtanítják neki a számokat, a számolást az üdvözlő formákat. Ezen kívül, a Fisher-Price tanuló okostelefon biztosítja a kommunikációs készségek fejlődését is. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-09-23

Játék bemutatása

A dalokat és a kifejezéseket villogó fények kísérik, így könnyen és sokáig lekötheted gyermeked figyelmét a Fisher-Price tanuló okostelefon segítségével. A gombok nyomkodásán kívül a tolókapcsolóval is működésbe hozhatja gyermeked a kedvenc játékát. A Fisher-Price tanuló okostelefon méretei: 12 x 7 x 3 cm.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a párhónapos kisgyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Fisher Price-Tanuló okostelefon” névvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, fejlesztő játékok, gyermekjáték. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Babajátékok 0-1 éveseknek” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet válogatni. A készségfejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 176 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.