A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fisher Price-Színes csészepiramis

Ár:
4.300 Ft
Cikkszám: 10730
Gyártó: Fisher Price
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 44
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
A baba rengeteget tanul a játékon keresztül, és ezek az egymásba rakható, összerakható, összeillő és forgatható csészék számtalan lehetőséget adnak a felfedezésre. 10 színes csészét, amelyet meg lehet fogni, egymásba lehet rakni, össze lehet rakni és barázdált felületet tartalmaz, hogy finoman illeszkedjen és könnyen mozgatható legyen. A különböző színek, méretek és számok is fejlesztik a korai felismerő képességet. Nevető, csilingelő labda lapul mindegyik csésze belsejében, vagy tehető az egész építmény tetejére!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

11-féle struktúrájú darab, amelyek egymásra tehetők, forgathatók, egymásba tehetők és sokféleképpen összerakhatók!
5 guruló labda és egymásba rakható csésze. Rázd meg a labdát, hogy még valami érdekes történjen!
10 könnyen egymásra helyezhető csésze. Tedd őket egybe! Mindegyik csésze beleillik a következőbe. Számold meg! Az 1-10-ig tartó számok segítik a számolási készség kialakulását.
Fejleszti hallás,tapintás, érzékelést
Gyártó Fisher Price
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az egyéves kisgyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra egyéves babáknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Fisher Price-Színes csészepiramis” névvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, érzékelést fejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játékok, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: érzékelést fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, érzékelésfejlesztő játékok, fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló készségfejlesztő játék tekinthető meg. A készségfejlesztő játék címkére kattintva például körülbelül 176 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.