Fisher Price - Számoljunk 1-5 kártyák - Mattel

Raktáron

A játék egyoldalú, nagy kontrasztos és színpompás képeket, valamint két kattogó gyöngyöt tartalmazó, izgalmas, gyűrögetni való textúrájú, puha tanulókártyákat tartalmaz. A kártyák fokozatosan megismertetik a számokkal, formákkal és az állatokkal a kicsiket. Fejleszti a gyerekek finommotorikus készségeit, a textúrák és hangok stimulálják a baba tapintási és hallóképességét, a színek elősegítik a vizuális képességeik fejlődését. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
4 820 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 482 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kicsik, és bölcsődések legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 1 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Fisher Price - Számoljunk 1-5 kártyák - Mattel” névvel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: torony játék, játék, baba játékok, bébi játék, gyerekjátékok, babajátékok, bébijáték, fajátékok, montessori játék, fa játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: bébijátékok, gyermekjátékok, toronyépítő játékok, fából készült játék, fából készült játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, baba játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek > Játékok 0-1 éves fiúknak” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek > Játék 0-1 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték adatlapja között lehet böngészni. A babajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 461 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Fisher_Price_Szamoljunk_1-5_kartyak_Mattel
Fisher Price - Számoljunk 1-5 kártyák - Mattel
4 820 Ft