5 (1 vélemény)

Fagyikészítő társasjáték - Fisher Price

Raktáron

Készíts fagylaltot!

Óvodások számára kifejlesztett játék, ami segíti a színek megismerését és kiváló memóriafejlesztő játék. Két nehézségi szinttel rendelkező játék. A játékban a fagyiskanalat megpörgetve az egy ízre mutat. Ha ez megegyezik az ízzel és a feltéttel, ami a játékos kártyáján látható, megtarthatja a gombóc kártyát - az nyer, akinek a játék végén a legtöbb kártyája van.

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
6 010 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 601 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Fagyikészítő társasjáték - Fisher Price” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, gyermekjátékok, társas játék, gyerek társasjáték, gyerekjátékok, társas óvodásoknak, társasok. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas, ovis társas, társas játékok, fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, társasjáték gyerekeknek. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 920 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Fagyikeszito_tarsasjatek_Fisher_Price
Fagyikészítő társasjáték - Fisher Price
6 010 Ft