Egyensúlyozó hinta - Legler ügyességi játék

Raktáron

Egy szépen kidolgozott ügyességi játék, amely fejleszti a finommotorikus készségeket. A játék célja, hogy a dobókockával dobott formát kell felhelyezni úgy a hinta lapjára, hogy az ne billenjen fel, egyensúlyban maradjon.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
6 350 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 635 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Egyensúlyozó hinta - Legler ügyességi játék” terméknévvel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: egyensúlyozós játék, fejlesztő játék, játék, egyensúlyozó eszközök, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, egyensúlyozós játékok, egyensúlyozó játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja tekinthető meg. Az egyensúlyozó játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 45 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

egyensulyozo-hinta-legler-ugyessegi-jatek
Egyensúlyozó hinta - Legler ügyességi játék
6 350 Ft