Egyensúlyozó hinta - Legler ügyességi játék

Raktáron

Egy szépen kidolgozott ügyességi játék, amely fejleszti a finommotorikus készségeket. A játék célja, hogy a dobókockával dobott formát kell felhelyezni úgy a hinta lapjára, hogy az ne billenjen fel, egyensúlyban maradjon.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.25
5 490 Ft
A termék után járó hűségpontok: 55 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Egyensúlyozó hinta - Legler ügyességi játék” terméknévvel listázott készségfejlesztő játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: egyensúlyozós játék, fejlesztő játék, játék, egyensúlyozó eszközök, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, egyensúlyozós játékok, egyensúlyozó játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja tekinthető meg. Az egyensúlyozó játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 45 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.