5 (1 vélemény)

Baba kéz és lábnyomat megörökítő - Nagy méret - Kék

Nincs raktáron

Örökítsd meg egy életere kis babád kéz és lábnyomatát, egyszerűen és festékmentesen! A tintapárna "Smart Inkless Touch" tulajdonsággal rendelkezik, aminek köszönhetően babád bőre nem érintkezik közvetlen a tintával, valamint rendkívül részletes lenyomat készül.
Pár másodperc alatt egyszerűen elkészíthető, és egy életre szóló emléket szerezhetsz vele. Az elkészült lenyomatot, helyezd képkeretbe és a lakásdíszeként, de a babanaplóban is jól fog mutatni. 

A megörökítő lenyomat 22-ös lábméret, kék színben. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 220 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 422 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az egyéves babák kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra egy éves babáknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a gyerekszoba dekorációk és gyerekholmik találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Baba kéz és lábnyomat megörökítő - Nagy méret - Kék” névvel megtalálható termék adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: emlékkönyvek, gyermekholmi. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: babaszoba dekoráció, gyerekszoba dekorációk. A fenti gyerekszoba dekoráció egyebek mellett a „Márkák > Lindalime”kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló gyerekszoba dekoráció adatlapja tekinthető meg. A gyerekszoba dekoráció kulcsszóra kattintva például több mint 74 különböző gyerekholmi között böngészhetnek a szép és hasznos gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők, nagyszülők.