A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Artie 3000 rajzoló, programozható robot - Learning Resources

Youtube videók

Ár:
26.990 Ft
Cikkszám: 10708
Gyártó: Learning Resources
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 270
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 30.

Programozás felső szinten? Itt az Artie 3000 programozható rajzoló robot

 Felejtsd el, amit eddig a programozásról gondoltál, engedd szabadjára fantáziád és ismerkedj meg Artie3000-rel, a rajzoló robottal.
Artie-t nem csak egyszerűen irányítani tudod, hanem alkothatsz is vele. Minél ügyesebb és tapasztaltabb vagy, annál összetettebb alkotásokat készíthetsz vele, miközben elsajátíthatod a programozás alapjait, és próbára teheted programozói tudásod különböző programnyelvekben.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ki és hogyan játszhat Artie3000-rel?

Artie-val 7 éves kortól bárki játszhat és bárki könnyedén elsajátíthatja a programozásához szükséges alapokat, de nagyobb gyerekek és a programozásban már jártasak is rengeteg kihívásra lelnek benne.

Artie3000-t számítógépről és tabletről egyaránt programozhatod. Saját WiFi hálózaton keresztül kapcsolódik eszközödhöz, és saját felhasználói felületen keresztül vezérelheted, programozhatod.

Programozásának legegyszerűbb módja, ha a készletben található útmutatót követve, Artie saját kezelőfelületén programozod be a 3 alapleckét, mellyel Artie egyszerű alakzatokat rajzol a papírra. Ezeket az alapokat minden előzetes programozói tudás nélkül s könnyedén elsajátíthatod, ahogyan lépésről lépésre tanulhatod és kísérletezheted ki a bonyolultabb problémák megoldását. Ha összetettebb feladatokat szeretnél Artie-ra bízni, sokak számára ismerős grafikus programnyelvhez, a Scratch-hez hasonló SNAP! ill. Blockly felületeken programozhatod, a profik pedig Pythonban vagy JavaScriptben is nekiveselkedhetnek.

A kezelőfelületen lehetőséged van "szabadkézi" rajzra is, amelynek programját JavaScriptben később tanulmányozni és szerkeszteni tudod (pl. nem szabályos alakzatot, hanem valami egyedit szeretnél).
Artie számos kész programmal is rendelkezik, ezeket tanulmányozhatod és felhasználhatod a bennük található ötleteket programjaid megírásához, ahogyan Artie hivatalos honlapján is rengeteg ötletet és útmutatót találsz még.

Hogyan működik Artie3000?

Artie3000 4 db AA elemmel működik, a mozgatásáról két zajmentes kerék gondoskodik. Artie-hoz 4 különböző színű mosható filcet adunk, amelyek közül egyidejűleg eggyel tud rajzolni. Ehhez bele kell csúsztatni Artie-ba a filctollat (a dobozban található igazító alátéttel gondoskodva arról, hogy a filctoll épp a megfelelő magasságban legyen), innentől már a program vezérli, mikor rajzol és mikor közlekedik anélkül, hogy nyomot hagyna a papíron.
Artie bármilyen sima felületen tud közlekedni, programjai és a hozzá való leckék alapvetően A4 méretű lapra íródtak, de nagyobb papírra is rajzolhatsz vele.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Learning Resources
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe az alsós gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a interaktív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Artie 3000 rajzoló, programozható robot - Learning Resources” névvel listázott interaktív játék oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, interaktív játékok, interaktív gyerekjáték, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: interaktív gyerekjátékok, játékok, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló interaktív játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.