Play-Doh - Éhes T-Rex gyurma készlet

Raktáron

A gyurma az egyik legnagyszerűbb kreatív játék, hiszen ez azon kevés lehetőségek közé tartozik, amikor három dimenzióban kell alkotnunk valamit, és igazi kis szobrocskákat készíthetünk, ha elég ügyesek vagyunk hozzá.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
12 870 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 287 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Fejlesztő játék webshopunkban „Betonkeverő - Play-Doh gyurma készlet” névvel listázott kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyurma, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok, játék gyurmák, alkotó játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék, játékgyurmák, játék gyurma, játékgyurma, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Vizuális észlelés fejlesztő eszközei” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A kreatív játék címkére kattintva például több mint 1336 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Play-Doh - Éhes T-Rex gyurma készlet
Play-Doh - Éhes T-Rex gyurma készlet
12 870 Ft