Lego - Ninjago

A LEGO építőjátékokat ma már sem a felnőtteknek, sem a gyerekeknek nem kell bemutatni. A LEGO márkanév egyet jelent az építéssel, az alkotás örömével, a kalanddal. A Legonak számtalan típusát különböztetjük meg, a LEGO Ninjago a japán harcművészek, ninják világába kalauzolja el az építőket. Főként a fiúkat nyűgözi le ez a világ, amelyben nem csupán az építés öröme fogja lekötni őket, de a már megépített figurák, jelenetek nagyszerű szerepjátékot biztosítanak számukra, legyen szó akár sárkányokról, szörnyekről, fegyverekről, egyéb járművekről. A LEGO Ninjago játékok főként a 6-14 éves korosztály számára ajánlottak. 

Görgess lejjebb és ismerd meg LEGO Ninjago játékainkat! 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft
A kezdetek
A LEGO Ninjago 2011-ben jelent meg a piacon, mint a LEGO egyik típusa. A főként fiúknak szóló építőjátékok a feudális Japán világába kalauzolja el a gyerekeket. A termékek népszerűségéhez az animációs sorozat és a 2017-ben bemutatott LEGO Ninjago film is hozzájárult. A LEGO Ninjago témájú játékok 2021. január 14-én ünnepelték bevezetésük 10 éves évfordulóját ezzel a LEGO csoport egyik leghosszabb és legnagyobb sikerű építőjátékaivá nőtték ki magukat. 
Nem csupán kaland, fejleszt is
Mint minden LEGO építőjáték, a Ninjago is remekül fejleszti a kicsik finommotorikus készségeit. Az kisebb-nagyobb elemek összeillesztése segít a gyerekeknek rámutatni a rész-egész viszony kapcsolatára. Fejleszti a logikus gondolkodást, ahhoz hogy egy bonyolultabb építőjáték teljes egészében létrejöjjön remek torna az agytekervényeknek. Fejleszti a térlátást, kreativitást és fantáziát. A már megalkotott építőjátékkal remek szerepjátékokat lehet eljátszani, akár már a tv sorozatban és filmben látott jeleneteket, de akár saját kitalált jelenetet is lehet. 
Fő karakterek
A LEGO Ninjago egy kitalált világban játszódik. Kezdetben 5 fő karaktert mutat be, amelyek különböző ellenfelekkel szállnak szemben. Az idő kezdetén az első Spinjitzu mester megteremtette a 4 aranyfegyvert, amik a 4 elemet uralják: tűz, villámlás, jég és föld. Sensei Wu, a Spinjitzu egyik mestere azt a 4 nindzsát keresi, akik uralni fogják az aranyfegyvereket. Csodálatos kalandokba lesz része minden olyan kisfiúnak, aki beleveti magát a Ninjago világába. Cole, Jay, Kai vagy éppen Llyod karaktere alig várja, hogy felvegye a harcot ősi ellenségeikkel. 
Ha kedvet kaptál az építéshez, akkor válogass további fiúknak szóló játékaink és egyéb építőjátékaink között is! A keresőben a Lego, építőjáték, Ninjago kulcsszavavakkal valamint Játékkategóriánk között is könnyedén megtalálod a LEGO Ninjago játékainkat! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább