A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyáz(z) 6 - Kártyajáték

Ár:
3.070 Ft
Cikkszám: 382
Gyártó: Piatnik
Szerezhető hűségpontok: 0
Ki lesz az ökörkör elnöke? A Vigyáz(z) 6 egy rendkívül izgalmas, taktikus gondolkodást segítő, díjnyertes kártyajáték. Ajánlott: 10 éves kortól. Részleteket lásd lent.
28 ÚJ akciókártyával! 

Már kapható a Vigyáz(z) 6 társasjáték!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2021-04-16

Játék bemutatása

Egy könnyed szórakozást nyújtó partyjáték! Helyezzünk le 4 kezdőlapot. A játék célja a kezünkben lévő lapok kijátszása a lehelyezett négy kártyasor egyikéhez és a játék során minél kevesebb lap felhúzása. A kártyákat csak emelkedő számsorrendben lehet kijátszani. A játékos, aki a hatodik kártyát illeszti a sor végére, annak az első öt lapot fel kell vennie. A kártyákon szereplő ökörfejek a játék végén pontozásnál kapnak szerepet, ahol az nyer, aki a legkevesebb ökröt gyűjtötte.

  

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 18.
Kiváló szórakozás nagyobb társaságok számára is, előnye, hogy akar tíz személy is játszhatja.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a felsős gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 11 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Vigyáz 6 – Kártyajáték” elnevezéssel listázott kártyajáték oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, kártya játék, készségfejlesztő játékok, taktikai játékok, játékkártyák. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: stratégiai játék, játékkártya, játék, gyermekjátékok, kártya játékok, stratégiai játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A taktikai játék címkére kattintva pl. körülbelül 46 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Vigyáz(z) 6 – Kártyajáték termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket választották még: Tick Tack Bumm – Partyjáték; Magyarország Kvíz Junior – Családi társasjáték; Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték; Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték; Timeline: Történelmi események – Kvízjáték; Patchwork – Kétszemélyes stratégiai társasjáték; Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték; Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt?; Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé!; Exit –  A fáraó sírkamrája.