Vigyáz(z) 6 - Kártyajáték

Nincs raktáron

Ki lesz az ökörkör elnöke? A Vigyáz(z) 6 egy rendkívül izgalmas, taktikus gondolkodást segítő, díjnyertes kártyajáték. Ajánlott: 10 éves kortól. Részleteket lásd lent.
28 ÚJ akciókártyával! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
3 720 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 372 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a felsős gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 11 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Vigyáz 6 – Kártyajáték” elnevezéssel listázott kártyajáték oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, kártya játék, készségfejlesztő játékok, taktikai játékok, játékkártyák. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: stratégiai játék, játékkártya, játék, gyermekjátékok, kártya játékok, stratégiai játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A taktikai játék címkére kattintva pl. körülbelül 46 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.


Vásárlóink a Vigyáz(z) 6 – Kártyajáték termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket választották még: Tick Tack Bumm – Partyjáték; Magyarország Kvíz Junior – Családi társasjáték; Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték; Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték; Timeline: Történelmi események – Kvízjáték; Patchwork – Kétszemélyes stratégiai társasjáték; Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték; Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt?; Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé!; Exit –  A fáraó sírkamrája.