A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyáz(z) 6 – Jubileumi kiadás - Kártyajáték

Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: 382
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 33
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Ki lesz az ökörkör elnöke? A Vigyáz(z) 6 egy rendkívül izgalmas, taktikus gondolkodást segítő, díjnyertes kártyajáték. Ajánlott: 10 éves kortól. Részleteket lásd lent.
28 ÚJ akciókártyával! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Egy könnyed szórakozást nyújtó partyjáték! Helyezzünk le 4 kezdőlapot. A játék célja a kezünkben lévő lapok kijátszása a lehelyezett négy kártyasor egyikéhez és a játék során minél kevesebb lap felhúzása. A kártyákat csak emelkedő számsorrendben lehet kijátszani. A játékos, aki a hatodik kártyát illeszti a sor végére, annak az első öt lapot fel kell vennie. A kártyákon szereplő ökörfejek a játék végén pontozásnál kapnak szerepet, ahol az nyer, aki a legkevesebb ökröt gyűjtötte.

  
Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-8
Jelleg Logikai készséget fejlesztő, taktikai, okosító kártyajáték
Fejleszti logikai gondolkodást, megfigyelő képességet, koncentrációt, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, számolási készséget, memóriát, ábra olvasást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 18.
Kiváló szórakozás nagyobb társaságok számára is, előnye, hogy akar tíz személy is játszhatja.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsós gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Vigyáz(z) 6 – Jubileumi kiadás - Kártyajáték” elnevezéssel listázott kártyajáték termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, kártyajátékok, képességfejlesztő játék, játékok, játékkártya. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: stratégiai játék, taktikai játékok, gyermekjáték, kártya játék, játék. A fenti kártyajáték többek között az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A kártyajáték címkére kattintva például körülbelül 182 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.