Vicces csészék fürdőjáték - Magni

Raktáron

Legyen élmény a fürdés!

A csészék játékos, vidám színeikkel és az aljukon lévő különböző mintázatú lyukakkal segítenek a kicsiknek a fürdőidő megkedvelésében és a kíváncsiságuk fejlesztésében.

A csészék egymásra és egymásba pakolhatóak a könnyebb tárolás érdekében,


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
4 890 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 489 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Vicces csészék fürdőjáték - Magni” névvel listázott fürdőjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kádba való játékok, állatgondozós játék, fürdős játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, játékok, állatgondozós játékok, pancsolós játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekjátékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, pancsolós játékok, játék, képességfejlesztő játékok, állatkertes játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Magni” elnevezésű termékkategóriában és a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló fürdőjáték tekinthető meg. A fürdőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 159 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

vicces_cseszek_furdojatek
Vicces csészék fürdőjáték - Magni
4 890 Ft