Vadállatok Djeco rajzsablon

Raktáron

A rajz- és íráskészség fejlesztéséért válaszd a Djeco rajzsablonjait, ha szereted az állatokat. A sablonokkal akár képeslapokat lehet megalkotni, vagy történeteket rajzolni. 
A készletben 5 darab sablon található. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
2 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 259 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négy éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Vadállatok Djeco rajzsablon” terméknévvel listázott kreatív játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: rajz játék, gyerekjátékok, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játékok, alkotó játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő játék, rajzolós játékok, rajz játékok, rajzoló játék, képességfejlesztő játékok, alkotó játék, készségfejlesztő játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A kreatív játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 1336 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vadallatok_Djeco_rajzsablon
Vadállatok Djeco rajzsablon
2 590 Ft