Útközben - Szókimondóka - Szókártyás mesekönyv

Raktáron

Megjelent a Móna és Marci kirándul szókártyás mesesorozat az 5 érzékről második része, az Útközben. Az első rész, a Készülődés már kapható és olvasói visszajelzések alapján sok gyermeknek segít az elalvásban. Témája a látás és Marci megmutatja benne Mónának, hogyan működik az álomlátó szemüveg, amivel könnyebb átlépni az álomvilágba.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
2 890 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 289 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 3 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Útközben - Szókimondóka - Szókártyás mesekönyv” elnevezéssel listázott ismeretterjesztő játék adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: vers és mondóka, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató füzetek, tanulós játék, tanulós játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: mondókák, oktatójátékok, oktatójáték, oktató játékok, tanulójáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. A mondóka címkére kattintva például több mint 33 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.

utkozben-szokimondoka
Útközben - Szókimondóka - Szókártyás mesekönyv
2 890 Ft