Útközben - Szókimondóka - Szókártyás mesekönyv

Raktáron

Megjelent a Móna és Marci kirándul szókártyás mesesorozat az 5 érzékről második része, az Útközben. Az első rész, a Készülődés már kapható és olvasói visszajelzések alapján sok gyermeknek segít az elalvásban. Témája a látás és Marci megmutatja benne Mónának, hogyan működik az álomlátó szemüveg, amivel könnyebb átlépni az álomvilágba.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.19
2 890 Ft
A termék után járó hűségpontok: 29 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 3 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Útközben - Szókimondóka - Szókártyás mesekönyv” elnevezéssel listázott ismeretterjesztő játék adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: vers és mondóka, foglalkoztató feladatlapok, készségfejlesztő füzet, foglalkoztató füzetek, tanulós játék, tanulós játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: mondókák, oktatójátékok, oktatójáték, oktató játékok, tanulójáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. A mondóka címkére kattintva például több mint 33 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.