Tukán járássegítő- Legler

Raktáron

A Legler tukán járássegítő kocsija úgy néz ki mint az egzotikus madárka. Nemcsak csodálatos színei miatt lesz a gyermek kedvence, hanem az első lépéseit is kíséri.  Dudával ellátott, így hangot is tudsz kiadni, ha közlekedsz vele. Kis labirintussal, fogaskerekekkel felszerelt. A játékhoz 3 kis építőkocka is tartozik, amiket a kis tárolórekeszébe be tudsz tenni. A legnagyszerűbb pedig az első két kerék, amelyek vicces hangot adnak ki, amikor tolod. Kiváló fejlesztő játék!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.28
29 400 Ft
A termék után járó hűségpontok: 294 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Tukán járássegítő- Legler” terméknévvel listázott babajáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: bébi játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, mozgást fejlesztő játékok, baba játék, bébijáték, járássegítő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, mozgásfejlesztő eszközök, járássegítő, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, bébijátékok, játékok, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet válogatni. A babajáték címkére kattintva példának okáért több mint 461 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.