Tukán járássegítő- Legler

Raktáron

A Legler tukán járássegítő kocsija úgy néz ki mint az egzotikus madárka. Nemcsak csodálatos színei miatt lesz a gyermek kedvence, hanem az első lépéseit is kíséri.  Dudával ellátott, így hangot is tudsz kiadni, ha közlekedsz vele. Kis labirintussal, fogaskerekekkel felszerelt. A játékhoz 3 kis építőkocka is tartozik, amiket a kis tárolórekeszébe be tudsz tenni. A legnagyszerűbb pedig az első két kerék, amelyek vicces hangot adnak ki, amikor tolod. Kiváló fejlesztő játék!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
40 290 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 4 029 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 1 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Tukán járássegítő- Legler” terméknévvel listázott babajáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: bébi játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, mozgást fejlesztő játékok, baba játék, bébijáték, járássegítő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: mozgást fejlesztő játék, mozgásfejlesztő eszközök, járássegítő, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, bébijátékok, játékok, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet válogatni. A babajáték címkére kattintva példának okáért több mint 461 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Tukan_jarassegito_Legler
Tukán járássegítő- Legler
40 290 Ft