Toronyépítő játék - 30 darabos, Miniland

Nincs raktáron

A kisgyermek, és az óvodáskorú gyermekek közkedvelt játéka bármilyen építőkocka. A játék szép dekorációja lehet a gyerekszobának is.
Építs tornyot színes kövekből, a húzott feladatkártya alapján, de akár magadtól is! Az ügyes kezekre nagy szükséged lesz, hiszen ez nem csak egy szimpla torony!
A játék közben fejlődik a gyermeked finommotorikus készségeke, a szín- és alakzatfelismerése, az egyensúlyérzéke, a sorozatalkotása és a logikus gondolkodása egyaránt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
14 180 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 418 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kétéves bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Toronyépítő játék - 30 darabos, Miniland” névvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink:  játék, játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő , építő játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekjátékok, építő játék, gyermekjáték, fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves lányoknak” kategóriában és a „Márkák > Miniland” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék adatlapja tekinthető meg. A montesszori játék címkére kattintva például körülbelül 27 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.