Többfunkciós játékkonyha - Kiegészítőkkel - Smoby készségfejlesztő játék

Nincs raktáron

A Smoby a kicsiknek tervezett konyhája, nem egy hétköznapi konyha ahol csak sütni, főzni lehet, hiszen még egy formabedobó is megtalálható rajta. 
A pasztell kék színű, vidám állatmintákkal díszített konyha, a kisfiúk és kislányok szívét egyaránt elnyeri. A játékkonyha 25 darab kiegészítővel érkezik, amiben található pohár,tányér,kanál, csészék, kávékapszulák stb.. 
A konyhában egy vidám hangot adó óra is a segítségedre lesz, hogy a sütés-főzési időt nyomon tudd követni. 
A sütésen és a főzésen kívül,  még a színekekkel-formákkal is megismerkedhetsz a formabedobó segítségével, és a hozzátartozó 4 darab különböző kockával.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
15 400 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 540 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 3 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Többfunkciós játékkonyha - Kiegészítőkkel - Smoby készségfejlesztő játék” terméknévvel megtalálható szerepjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyerekkonyhák, fiús és lányos játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, fajátékok, fa játék, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, játékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fából készült játék, babakonyha, játékkonyhák, babakonyhák, lányos és fiús játék, gyerekjátékok, játék. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A fajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 537 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.