The Bellies - A babák otthona - Babaház - Famosa

Raktáron

A Bellies babák háza egy háromszintes ház, tele van szórakozással, kiegészítőkkel, részletekkel, ahol minden egyes egyedi és a különböző terekben sok huncutságot fognak elkövetni.
A gyerekek nagyon jól érezhetik magukat, és új csínyeket alkothatnak a hasukkal a Bellies Házban.

Az emeleten található a Bellies automatikus mosó és szárító alagút valódi szállítószalaggal. A középső emeleten a konyha került kialakításra, melynek része egy asztalka és egy adagoló is, így szuper vacsorákat rendezhetnek. A földszinten találhatók a szobák, többek között egy szuper titkos szoba menekülési ajtóval, a bili parkoló az ápolószoba. 
A házikó része egy csúszda és egy szivárványos gömb medence, így a babák kedvükre szórakozhatnak 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.01.31
28 470 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 847 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban "The Bellies - A babák otthona - Babaház - Famosa” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék, építőjáték, játékbaba, babás játék, lányos játékok, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Famosa” elnevezésű kategóriában érhető el. A bababútor címkére kattintva példának okáért körülbelül 26 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

The_Bellies_A babak_otthona_Babahaz_Famosa
The Bellies - A babák otthona - Babaház - Famosa
28 470 Ft