A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Test-Zsák - Test Zokni - Vesztibuláris játék - M méret

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
14.100 Ft

 

 Ez a vesztibuláris játék mindazok számára hasznos és fontos kiegészítő lehet, akik igénylik a szenzoros mozgásokat. Hatékony terápiás eszköz az adhd-s vagy autista gyerekek részére. Különösen ajánlott a proprioceptív és vesztibuláris érzéseket keresőknek, az igen aktív, túlmozgásos gyerekeknek. Ez a Test-Zsák, vagy Test Zokni nyúlós anyagból készül, miközben a gyermek mozog benne, ellenállást fejt ki, ezáltal nyugtató hatással van a fent említett gyermekek számára. 

Legideálisabb a maximum 100 - 130 cm magasságú gyermekek részére! 

Személyre szabott termékeinkre a gyártási idő, átlagosan 7 nap.

Cikkszám: 8736
Gyártó: Móka és Zen
Szerezhető hűségpontok: 0
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-11-14

Játék bemutatása

A Test-Zsák, vagy Test-Zokni az angolszász országok terapeutáinál már jól bevált eszköz. Olyan terápiás foglalkozások használhatják nagy előnnyel, akik  a gyerekek boldogulását, alkalmazkodását segítik elő.  Ez a termék nyugtatásra, szenzoros igény kielégítésére és fejlesztésre is rendkívüli módon alkalmas. Kis helyet foglal, hordozható. 

Mit jelent a szenzoros integrációs zavar, vagy a vesztibuláris inger hiánya?
Az SPD egy neurológiai probléma, amely kutatások alapján a gyerekek és felnőttek 16%-át érinti valamely mértékben. A fenti zavarokkal küzdő gyerekeknél a megszokott öt érzékelésen kívül sokkal több ingert érzékel, ezeket erősebben, vagy sokkal gyengébben. Az öt érzék: látás, hallás, szaglás, ízlelés érintés, egyensúly, testérzetek (éhség, hideg-meleg) és a proprioceptív (a különböző testrészek, testhez viszonyított helyzetének érzékelése) Ezeket a gyerekeket, felnőtteket zavarják a hangok, az erős fény, az érintés, az egyensúlyukból való kibillentés. Általában rossz evők, rossz alvók, túlmozgásosak. Ők azok a gyerkőcök, felnőttek, akiket zavar a bevarrt címke a ruházatban, a zoknin a varrás, ha piszkos lesz a kezük, nem szeretik a körömvágást, öltözködést.

Szeret a gyerek bemászni az ágyneműbe, kis helyekre? Ez az ő eszköze.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban „Test-Zsák - Test Zokni - Vesztibuláris játék - M méret” névvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: mozgást fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapja tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például körülbelül 278 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei vezetők, pedagógusok.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>