A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Térészlelés – Okoskocka

Ár:
63.820 Ft
Cikkszám: 555
Gyártó: Okoskocka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 639
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 05.
Térészlelés az Okos(koc)ka fejlesztő játékcsalád tagja. A téri irányok fejlesztése, az analízis-szintézis fejlesztése, a téri pozíciók fejlesztése ide tartozik.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Közel 30 különféle játéklehetőség biztosítja a térészlelés számos alapozó funkciójának fejlesztését. Ízelítőül néhány:

Kaland az erdőben! Társasjáték a téri tájékozódás, a téri irányok fejlesztéséhez. Dominó-játék a téri analízis-szintézis fejlesztéséhez :

                     

  Puzzle: a téri pozíciók fejlesztéséhez:
 


A testséma kockacsalád tartalma: 180 db kocka fadobozban, kártyacsomagok, kiegészítő alaplapok mappában, játékfüzet, útmutató.

Gyártó Okoskocka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Térészlelés – Okoskocka” elnevezéssel megtalálható óvodai eszköz adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő eszköz, óvodai eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszközök. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló óvodai eszköz tekinthető meg. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 498 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei vezetők, pedagógusok.

Vásárlóink a Térészlelés – Okoskocka terméken túl leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: Vizuális észlelés – Okoskocka; Testséma – Okoskocka; Számolás – Okoskocka; Akusztikus észlelés – Okoskocka; Anyanyelvi játék – Okoskocka; T.S. Fa puzzle – Élet az óceánban (Ajándék); Kavicslépegető Gonge 2128– Mozgásfejlesztő játék; ;.

Termék címkék: fejlesztő eszköz, óvodai eszköz