5 (4 vélemény)

Fa öltöztető Mini maci dupla

Nincs raktáron

Fa öltöztető mini 2 macival
Ruhadarabok és testrészek megismerésére kiválóan alkalmas kézségfejleszt játék. Fejlődik a  kreativitás és a szem-kéz koordináció. Óvodásoknak ajánljuk.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
2 030 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 203 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kiscsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Fa öltöztető Mini maci dupla” terméknévvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: kreatív játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, öltöztető játékok, kreativitást fejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, öltöztetős játékok, játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, öltöztetős játék. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > FKP Toys” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.