Állatos öltöztetős színező készlet - djeco

Raktáron

Állatos öltöztetős színező készlete nagy kedvence lesz az óvodáskorú gyermekeknek. Színezd ki, képzeld el, és öltöztesd fel a mackókat!
A formáknak mindkét oldala színezhető, és letörölhető. Így ha nem tetszik, vagy esetleg elrontanád egyszerűen letörölheted és kijavíthatod, és újra színezheted. Gondoskodj a mackókról, hogy mindig az időjárásnak megfelelően legyenek felöltöztetve, csak letörlöd és újra kiszínezheted.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
6 130 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 613 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Állatos öltöztetős színező készlet - djeco” elnevezéssel listázott kreatív játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, alkotó játékok, rajz játék, rajzolós játékok, színező játék, kifestős játék, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: játékok, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játékok, alkotó játék, gyermekjátékok, kifestő játékok, kifestő játék, kreatív játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék kulcsszóra kattintva például több mint 1336 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

allatos_oltoztetos_szinezo_keszlet_Djeco
Állatos öltöztetős színező készlet - djeco
6 130 Ft