Tefal játékkonyha kiegészítőkkel - Smoby - Piros színben

Nincs raktáron

Smoby Tefal játékkonyha egy tökéletesen felszerelt gyerekkonyha, a kis szakácsoknak! A konyha ami nyitható ajtós sütővel, főzőlappal, páraelszívóval, mosogatóval, tároló rekeszekkel, étkészlettel és a főzéshez szükséges kiegészítőkkel rendelkezik.
A játékkonyha főzőlapja főzéskor hangot ad, a serpenyőben megpiruló hal és hús, az edényben elkészülő tészta fokozza a játékélményt. A működéséhez szükséges elemet tartalmazza.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
21 860 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 186 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Tefal játékkonyha kiegészítőkkel - Smoby - Piros színben” névvel listázott szerepjáték oldalára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: fiús és lányos játék, babakonyha, játékkonyhák, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, gyerekjátékok, gyermekjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, lányos és fiús játék, fiús és lányos játékok. A fenti termék többek között a „Márkák > Smoby” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló szerepjáték között lehet válogatni. A szerepjáték kulcsszóra kattintva például több mint 664 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.