Távirányítos úszó állatok - Kacsa - Jamara

Raktáron

Most igazán élvezetes lesz a lubickolás!

Távirányítóval működő úszó kacsa. Szuper fürdőjáték strandoláshoz vagy otthoni fürdözéshez. Biztonsági funkcióval ellátott, a játék propellerei csak a vízben forognak. Könnyen irányítható. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
9 660 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 966 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 7 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Távirányítos úszó állatok - Kacsa - Jamara” terméknévvel listázott fürdőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: pancsolós játék, játék, képességfejlesztő játékok, fürdőjátékok, gyermekjáték, vizezős játékok, fürdős játék, vizezős játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, kádba való játék, készségfejlesztő játékok, pancsolós játékok, fürdős játékok, gyermekjátékok, pancsoló játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Jamara” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fürdőjátékok” nevű, valamint az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló fürdőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Taviranyitos_uszo_allatok_Kacsa_Jamara
Távirányítos úszó állatok - Kacsa - Jamara
9 660 Ft