Tanuló Panda - Linkimals - Fisher Price

Raktáron

A Linkimals sorozat játékos pandája egy igazi puha, kedves tanulópajtás, ami a babákat érdekes fényekkel, dalokkal és mondókákkal szórakoztatja, miközben megtanítja nekik a formákat, a számolást, az üdvözlési formákat és az illemszabályokat. De ez még csak a kezdet. Ha ez a kedves panda felismeri a Linkimals barátait a közelben, együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják (és tanítják) a babát. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.30
13 190 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 319 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a babák legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 0-1 éves kicsiknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tanuló Panda - Linkimals - Fisher Price” terméknévvel megtalálható készségfejlesztő játék adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: érzékelés fejlesztése, fejlesztő játékok, játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: hallást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, fejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játék. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Babajátékok 0-1 éveseknek ” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Fisher Price” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló készségfejlesztő játék termékadatlapja között lehet válogatni. A finommotorika fejlesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 89 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

tanulo-panda-linkimals-fisher-price
Tanuló Panda - Linkimals - Fisher Price
13 190 Ft