A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tanulásmódszertan tanítóknak - Szautner Jánosné Szigeti Gizella

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.200 Ft
Miről szól ez a könyv? A tanításról és a tanulásról, 200 oldalon. Meghatározza a tanulásmódszertan fogalmát, ismerteti, hogy milyen feltételei vannak a tanulásnak, bemutat hatékony tanítási módszereket, az egyéni bánásmód érvényesítését, tanulást segítő technikákat, jó tanulási szokásokat. Foglalkozik személyiségfejlesztéssel és képességfejlesztéssel (kognitív képességek és szövegértő olvasás). A szemléletességet táblázatok, ábrák, képek segítik. Tartalmaz a tanórákon alkalmazható gyakorlatokat, feladatokat. A cím fedi a tartalmat, itt minden példa a tanítóknak, a tanítókról szól a kisiskolások életkori sajátosságaihoz, tananyagához igazítva közérthetően megfogalmazva. 
Könyvajánló
Tartalom jegyzék innen tölthető le.
Cikkszám: 4549
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 42
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. október 22.

Játék bemutatása

"A tanulásmódszertan szűkebb meghatározás szerint: képességfejlesztő program, tágabb értelmében: a tanulás hatékonyságát segítő módszertani eljárások és képességfejlesztő tréningek összessége. A tanulási módszerek megfelelő formáink tanítása mindig is az iskola alapvető feladatai közé tartozott. 
A tanulásmódszertani ismeretek csak marginálisan szerepelnek a mindennapi pedagógiai gyakorlatban. Csupán néhány lelkes tanító és tanár foglalkozik rendszeresen azzal, hogy hatékonyabb módszereket találjon, pedig egyre több szakkönyv, folyóirat és tanfolyam áll rendelkezésre az új és régi tanulásmódszertani ismeretek elsajátítására." 
 

Gyártó Magyar termék

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 01.
Minden kezdő és tapasztalt tanító néninek ajánlom ezt a könyvet,aki módszertanilag fejlődni szeretne.

Játék webshopunkban „Tanulásmódszertan tanítóknak - Szautner Jánosné Szigeti Gizella” elnevezéssel listázott iskolai eszköz oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: felnőtt könyvek, felnőtteknek szóló könyv, iskolai fejlesztő eszközök. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő felnőtt könyvek megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: iskolai fejlesztő eszköz, iskolai berendezés. A fenti iskolai eszköz többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. A felnőtt könyv kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 74 különféle felnőtt könyv között válogathatnak a kedves látogatók.

Termék címkék: felnőtt könyv, iskolai eszköz
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>