5 (3 vélemény)

Tantrix Extrém Kirakós játék

Raktáron

A Tantrix Extrém logikai készlet 10 egyre izgalmasabb kirakót tartalmaz. A szabályok egyszerűek: Alakíts ki hurkot! Az újabb lapkák hozzáadása növeli a kihívást. Szerelem első látásra! Ajánlott:6 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
2 350 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 235 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra felnőtteknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Tantrix Extrém Kirakós játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, képességfejlesztő játékok, sudokuk, egyedül játszható játékok, fejtörők. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fejlesztő játék,logikai játék, társasjáték, kirakós, kirakós játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek ” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva például több mint 172 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Tantrix_Extrem_Kirakos_jatek
Tantrix Extrém Kirakós játék
2 350 Ft