A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka Hősök – Kommunikációs társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 11729
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Sztorikocka - Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből! Játékosok száma: 1- bármennyi

A Hősök készlet 2020-ban megjelenő kollekció.

Sztorikocka egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték.
Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játsszák.
Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni.


 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt. 

A játék 9 dobókockát tartalmaz. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből megalkot egy történetet. pl. sétabot, repülő, kulcs, ház, méh stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka tökéletesen alkalmas a differenciálásra, hisz magunk szabjuk meg, hogy hány kockával kell dobni és hozzá illesztjük-e a történetet a már elhangzottakhoz.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.

Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esetleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja hattal.

A magyar nyelvű videó is segítségedre lehet!

 
Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az alsósok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tízéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: társas játékok, társas óvodásoknak, játékok, társasok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, gyerek társasjáték, ovis társasjátékok, társasjáték gyerekeknek, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, játék, képességfejlesztő játék, ovis társasok, társas, társasjátékok iskolásoknak, kommunikációs játék, óvodás társasjátékok, ovis társas, iskolás társasok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Fejlesztő társasjátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A kommunikációs társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 21 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.