A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sztorikocka fantázia – Story Cubes kommunikációs társasjáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 8946
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.
Sztorikocka fantázia- Story Cubes kommunikációs társasjáték. Dobj a kockákkal és alkoss egy történetet a képekből!Ötvözd az alap Sztorikockával és légy Te a történetszövés királya! Játékosok száma: 1-bármennyi. 

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Sztorikocka fantázia egy nagyszerű szórakozást nyújtó kommunikációt fejlesztő társasjáték. Hivatalosan 6 éves kortól ajánlott, a tapasztalatok szerint, már nagycsoportos óvodások között is kedvenc, csak ők kevesebb kockával játszák. Mi az óvodásoknál kb. 2-3 kockával javasoljuk kezdeni. Kisgyerekeknél játszhatjuk úgy is, hogy dobunk a 9 kockával és az óvónéni-tanító néni elkezd egy történetet, minden gyerek 1 kockát felhasználva továbbgondolja-mondja a sztorit a saját dobott képének megfelelően. Remekül tanítja a történet szövést, kreativitást, fantáziát fejleszt.Használhatjuk a mondatalkotás gyakorlására is. Dobunk 1 kockával pl. olvas van a képen. Ki tud mondani egy rövid mondatot? A következő gyermek ezt a mondatot bővítse ki és így tovább. Gábor könyvet olvas. Gábor a szobájában könyvet olvas. Gábor a szobájában lámpafénynél könyvet olvas. stn.... A játék 9 dobókockát tartalmaz. Ennél a játéknál is célszerű az alapjátékkal összekeverve használni. A játékos dob a 9 kockával, és az így kapott képekből  megalkot egy történetet. pl.majom, ugrik, sportol, villám, olvas, tűz  stb. A következő játékos újból dob és vagy folytatja a történetet (ez nehezebb) vagy újat talál ki. A Sztorikocka alapjáték (narancssárga) 9db-ból áll. Webáruházunkban kapható még a szintén 9-9 kockából álló Sztorikocka cselekvésekkel illetve a Sztorikocka kalandokkal változata. Ha ezeket is használjuk vagy érdemes a kockákat összekeverve 9-9 db-bal játszani, vagy nagy fantáziával bírók játszhatnak több kockával is! Esteleg dobunk 18 kockával, abból az első játékos 6 kocka felhasználásával elkezd egy történetet, a többi a maradék kockákkal folytatja 6-val.

A VIVEKA az újfajta tanulás módszertanával foglalkozik, hatékony módszereket dolgoz ki a siker érdekében. Felkértük őket, hogy teszteljék játékainkat és osszák meg veletek előnyeit, fejlesztési lehetőségeit. Itt találjátok a Sztorikockáról szóló ajánlót.


 
Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-20 játékos
Jelleg kommunikációs társasjáték
Fejleszti asszociációt, kreativitást, szövegértést, fogalmazási képességet, kommunikációt, mondatalkotást, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra nyolcéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Sztorikocka fantázia – Story Cubes kommunikációs társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társasok, óvodás társasjátékok, gyermekjátékok, kommunikációs játékok, társas játékok, képességfejlesztő játék, társasok óvodásoknak, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, iskolás társasjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: óvodás társasjáték, készségfejlesztő játékok, ovis társas, kommunikációs társasjátékok, képességfejlesztő játékok, társas játék, játékok, társasjátékok, társasjáték iskolásoknak, iskolás társasok, gyermekjáték. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. Az iskolás társasjáték címkére kattintva pl. több mint 145 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.