A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szorzótábla - Matematika fejlesztése - Akros

Youtube videók

Ár:
5.620 Ft
Cikkszám: 11206
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 57
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. május 29.

Szorzótábla gyakorló tanulás elősegítő eszköz. Nagy segítség lehet a szülőknek, pedagógusoknak, diákoknak a szorzótábla tanulásához, rögzítéséhez. Lehetőségünk van az önellenőrzésre, a kártyák hátoldalán megtalálható a megoldás.
A szorzótáblával, úgy is játszhatunk, hogy egymás mellé párosítjuk a feladványt és a megoldást. Ezért a gyermekek nem fognak ráunni, így egyszerre tanít és szórakoztat. Játékosan mindig könnyebb a tanulás.

Ide kattintva letöltheti a játékszabályt. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Ajánlott kiegészítők. Jelöld be amelyiket meg szeretnéd vásárolni!
Matematikai műveletek - Matematika fejlesztése - Akros Matematikai műveletek - Matematika fejlesztése - Akros
9.680 Ft

Játék bemutatása

100 kártya mindkét oldalra nyomtatva, az egyikben a szorzó kék és a szorzó fekete, a másikon pedig piros színű. A különböző színek lehetővé teszik a kártyák csoportosítását, hogy szorzótáblákkal dolgozzanak. 
Legyen játékos a tanulás!

Fejleszti Mennyiségi következtetést, számlálást, relációk gyakorlását, matematikai készséget
Gyártó Akros
Jelleg Tanulást segítő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Szorzótábla - Matematika fejlesztése - Akros” terméknévvel listázott oktatójáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: matekos játék, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játék, oktatójátékok, készségfejlesztő eszköz, gyerekjátékok, oktató játék, oktató játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, matekos játékok, képességfejlesztő játékok, matematikai játék, képességfejlesztő játék, játékos matek, tanulós játékok, fejlesztő eszközök. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva például körülbelül 624 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai vezetők, pedagógusok.