A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szókimondóka a világ szóról szóra - Család

Ár:
7.770 Ft
Cikkszám: 1838
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 78
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

A Szókimondóka játékcsomagban azt szeretik a szülők, hogy sokfélét lehet vele játszani, amely a nap különböző szakaszában más- más módon köti le a gyermekeket. Ha vakami olyanra vágytok ami levezető időtöltést nyújt akkor tegyétek be a zenés kisfilmet és jöhet a közös szórakozás. Énekeljetek-mondókázzatok együtt. A szókártyákkal számtalan kreatív játékra van lehetőségetek. Ha pedig, nyugodt légkört szeretnétek teremteni, akkor olvassatok együtt a mesekönyvből.
A szókimondóka játékcsomag tartalma:
- színes illusztrált szókártyák, egyik oldalukon a szavakat látjuk, másikon a jelentését lerajzolva
- egy interaktív kisfilmet
- egy gazdagon illusztrált Lackfi János mesekönyvet
- egy szülői útmutatót, amely tippeket, tanácsokat és játékötleteket ad. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kisgyermekek megismerkednek a családdal és a családot körülölelő környezettel, s napról napra egyre többet megtudnak az őket körülvevő világról. Játszani, alkotni, kreatívan szórakozni nagyon sokféleképpen lehet. Lásd itt például a szavakkal. Megjeleníteni a betűket kártyán, lerajzolni a jelentésüket, mondókába foglalni, mesébe szőni az egyes szavakat. A gyermek ahogy nézegeti a szókártyákat néhány játék után már felismeri őket és így ismerkedik a betűk világával is.

S hogy miért fontos mindez?

Ha nem keltjük fel kellő időben a gyermekeink érdeklődését a szavak iránt, akkor készen, kívülről kapott, passzivitásra ítélő mozgóképek alkotják világukat és mi néhány év múlva egyszer csak szomorúan kijelentjük nem beszélget velünk szemünk fénye.

Néhány játékötlet a kártyákból:
-Szedjétek össze az egyforma betűvel kezdődő szavakat!
-Mutass nekem ezekben a szavakban "m" betűt!
-Nézd csak ebből a sok-sok kártyából keressük meg a "z" (Zalán betűvel) kezdődő szavakat! -Fontos, először a saját nevének kezdőbetűjét fogja legkönnyebben felismerni és ez sikerélményhez is juttatja egyből!
-Próbáljunk meg úgy helyezkedni, hogy a testünk egy-egy betűt formáljon!

Gyártó SzóKimondóka
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Szókimondóka a világ szóról szóra – Család” elnevezéssel listázott ismeretterjesztő játék adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő füzetek, versek és mondókák, képességfejlesztő feladatlapok, képességfejlesztő füzetek, fejlesztő feladatlapok, készségfejlesztő feladatok, fejlesztő feladatlap, oktatójáték. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek megtalálásában, például a következőek lehetnek: mondókák, oktató játékok, tanulójátékok, oktatójátékok, tanulós játékok, tanulós játék, készségfejlesztő füzet, ismeretterjesztő játékok. A fenti ismeretterjesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Beszéd, szókincs, verbális készségek fejlesztése” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja között lehet válogatni. A foglalkoztató füzet kulcsszóra kattintva például több mint 611 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

Vásárlóink a Szókimondóka a világ szóról szóra – Család terméken túl leggyakrabban a következő termékeket választották még: • Szókimondóka játékcsomag, Óvoda – Fejlesztőjáték szavakkal • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték • Számkorong • Ellentétek – Készségfejlesztő párosítós játék • Hét napjai korong • Junior Colorino – Színfelismerő társasjáték • SzóKiMondóka Víz • Gyümölcsös párosítójáték, fényképes – Diset • Golyós sorritmus – fajáték • A kisvakond és az ősz – Lapozó.