A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szókimondóka a világ szóról szóra - Család

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
7.770 Ft

A Szókimondóka játékcsomagban azt szeretik a szülők, hogy sokfélét lehet vele játszani, amely a nap különböző szakaszában más- más módon köti le a gyermekeket. Ha vakami olyanra vágytok ami levezető időtöltést nyújt akkor tegyétek be a zenés kisfilmet és jöhet a közös szórakozás. Énekeljetek-mondókázzatok együtt. A szókártyákkal számtalan kreatív játékra van lehetőségetek. Ha pedig, nyugodt légkört szeretnétek teremteni, akkor olvassatok együtt a mesekönyvből.
A szókimondóka játékcsomag tartalma:
- színes illusztrált szókártyák, egyik oldalukon a szavakat látjuk, másikon a jelentését lerajzolva
- egy interaktív kisfilmet
- egy gazdagon illusztrált Lackfi János mesekönyvet
- egy szülői útmutatót, amely tippeket, tanácsokat és játékötleteket ad. 

Cikkszám: 1838
Gyártó: SzóKimondóka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 78
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. augusztus 28.

Játék bemutatása

A kisgyermekek megismerkednek a családdal és a családot körülölelő környezettel, s napról napra egyre többet megtudnak az őket körülvevő világról. Játszani, alkotni, kreatívan szórakozni nagyon sokféleképpen lehet. Lásd itt például a szavakkal. Megjeleníteni a betűket kártyán, lerajzolni a jelentésüket, mondókába foglalni, mesébe szőni az egyes szavakat. A gyermek ahogy nézegeti a szókártyákat néhány játék után már felismeri őket és így ismerkedik a betűk világával is.

S hogy miért fontos mindez?

Ha nem keltjük fel kellő időben a gyermekeink érdeklődését a szavak iránt, akkor készen, kívülről kapott, passzivitásra ítélő mozgóképek alkotják világukat és mi néhány év múlva egyszer csak szomorúan kijelentjük nem beszélget velünk szemünk fénye.

Néhány játékötlet a kártyákból:
-Szedjétek össze az egyforma betűvel kezdődő szavakat!
-Mutass nekem ezekben a szavakban "m" betűt!
-Nézd csak ebből a sok-sok kártyából keressük meg a "z" (Zalán betűvel) kezdődő szavakat! -Fontos, először a saját nevének kezdőbetűjét fogja legkönnyebben felismerni és ez sikerélményhez is juttatja egyből!
-Próbáljunk meg úgy helyezkedni, hogy a testünk egy-egy betűt formáljon!

 

Gyártó SzóKimondóka
Mely kategória? Fejlesztő eszközök
Mely korosztály? 3 - 4 éves
Nem Mindegyik
Jellege fejlesztő játék
Fejleszti beszéd-,szókincs-, zenei mozgás- , kulturális és környezeti nevelést.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban „Szókimondóka a világ szóról szóra - Család” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: tanulós játék, foglalkoztató feladatlap, oktatójáték, tanulós játékok, fejlesztő feladatlap, fejlesztő feladatlapok, versek és mondókák, vers és mondóka. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: képességfejlesztő feladatlapok, ismeretterjesztő játékok, képességfejlesztő füzet, képességfejlesztő füzetek, tanulójátékok, tanulójáték, képességfejlesztő feladatlap, foglalkoztató füzetek. A fenti ismeretterjesztő játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. A készségfejlesztő feladatok kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 122 különböző foglalkoztató füzet között válogathatnak az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>