A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes szembekötő

Youtube videók

Ár:
6.600 Ft
Cikkszám: 11042
Gyártó: TickiT ®
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 67
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.
szembekötősdi játékok egy fajtája, amely elsősorban a hallást teszi próbára, ezenkívül használhatjuk még térbeli tájékozódás és a mozgáskoordináció, és tapintás fejlesztésére, és különböző közösségi játékok végzésre. 
A színes szembekötőket ajánljuk még a Siket telefon - Találd ki, ki és mit mond! - Interaktív szetthez
 A szett 6 db különböző színű szemkötőt tartalmaz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Ajánlott kiegészítők. Jelöld be amelyiket meg szeretnéd vásárolni!
Siket telefon - Találd ki, ki és mit mond! - Interaktív szett Siket telefon - Találd ki, ki és mit mond! - Interaktív szett
29.800 Ft

Játék bemutatása

Kettős rétegű szembekötő 6 különféle színben, a teljes sötétítés érdekében, hogy segítsék a gyermekeket az összpontosításban és a koncentrációban. A hátsó elasztikus hevederek biztosítják, hogy a méret mindenki számára megfelelő legyen. 
Kiváló minden típusú szenzoros tevékenységhez. 

Játékötlet a szemkötővel: 

"A játékosok körbe ülnek, egy játékosnak kendővel bekötjük a szemét, ő lesz a vadász. A többiek akkor kapnak egy számot. A vadász nem tudja, ki melyik számot kapta, csupán annyit, hogy annyi szám van, amennyi a társaság létszáma. Mond egy számot. Akinek a számát mondta, az annyit kakukkol, amennyi a száma. A bekötött szemű vadásznak ekkor ki kell találnia, ki kakukkolt. Ha eltalálja, helyet cserélnek. Ha nem, zálogot ad, és újabb számokat mond mindaddig, amíg valamelyik kakukkmadarat sikerül elejtenie. A kakukkmadárból ekkor vadász, a vadászból kakukkmadár lesz."

Fejleszti Térlátást, síkban való tájékozódást, irányészlelést
Gyártó TickiT ®
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek óvodáskorú gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a interaktív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Színes szembekötő - (6 db) ” terméknévvel listázott interaktív játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: interaktív gyerekjáték, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, játék, interaktív játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték. A fenti interaktív játék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló interaktív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A térkép kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 15 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Termék címkék: gyerekjáték, interaktív