Színes babaház

Nincs raktáron

Babaház a modern / fejlett építészet szellemében. A babaház berendezés nélkül vásárolható meg. A különböző élettereket (pl. hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, konyha, stb.) saját ötleted mintájára rendezheted be. Ebbe az új csodás házba költözés rengeteg izgalmat örömöt okoz a gyermekek számára. A belsőépítészeti kialakítása révén már kis korban fejleszti a személyiséget és a környezet iránti igényességet. A családi élet kialakult mindennapjainak újra és újra játszása a gyermek fejlődésének nagyon fontos szakasza. Figyelem: a lapraszerelt babaházat a csomagolás kibontása után össze kell állítani.
Anyaga: Fa és Plexi
Mérete: 40 x 40 x 39 cm

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
21 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 149 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Játék webáruházunkban „Színes babaház” névvel megtalálható szerepjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fa játékok, fából készült játék, fából készült játékok, babaházak, játék babaházak, fiús és lányos játék, fiús és lányos játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játék, lányos és fiús játékok, képességfejlesztő játék, játék babaház, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, szerepjátékok. A fenti szerepjáték többek között a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A babaház címkére kattintva például több mint 59 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.