A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Számok - Vonalvezetési gyakorlatok – Letörölhető filccel

Ár:
2.580 Ft
Cikkszám: 14247
Gyártó: Dohánytoys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 26
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 27.
A számírás alapja a vonalvezetés, a vonalak kunkorítása, amit sokszor kell gyakorolni a gyerekeknek. A Vonalvezetési gyakorlatok számok fejlesztő kártyák izgalmassá teszik a tanulást, hiszen nem a megszokott módon, egy füzetbe kell monoton kanyarítani a számokat és betűket, hanem kártyalapokra kell írniuk a gyerekeknek, amit utána le is törölhetnek. Így érdekessé teheted gyermeked számára a tanulást és megszerettetheted vele az írást!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A gyerekek gyakorolhatják az írást. Ha elrontják, szivaccsal letörölhetik és újra, megpróbálhatják. Sokkal több mint szórakozás így készülni az iskolára. 
Gyártó DohányToys
Ajánlott 6 éves kortól

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a iskolaelőkészítő feladatok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Számok - Vonalvezetési gyakorlatok – Letörölhető filccel” terméknévvel megtalálható iskolaelőkészítő feladatok termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: fejlesztő játék, gyerekjátékok, játékok, írástanulás, fejlesztő játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, iskolaelőkészítő játék, írás tanulás, készségfejlesztő játékok, iskola előkészítő feladatok, készségfejlesztő játékok, iskolaelőkészítő feladatok. A fenti iskolaelőkészítő feladatok többek között a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Olvasás, írás, szövegértés” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló iskolaelőkészítő feladatok adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.