Dino Rescue Ranger - Jurassic World - dínós autó pótkocsival

Raktáron

Fedezd fel a dínók világát és utazz képzeletben a Jura korba a Toomies Dino Rescue Ranger segítségével! Egy igazán sokoldalú fejlesztő játék, ami elhozza a Jurassic World varázslatát az új generáció számára. 

Ültesd a Triceratops babát a vezetőülésbe vagy rázd meg, hogy hallhasd aranyos kis morgását! Rögzítsd a mentőkocsit az autóhoz és ellenőrizd a Brachiosaurust, hogy készen áll-e az indulásra!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
8 210 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 821 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az egyéves kisgyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek egyéves babáknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Dino Rescue Ranger - Jurassic World - dínós autó pótkocsival” névvel megtalálható babajáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játék, babajátékok, baba játék, gyerekjátékok, gyermekjáték, bébi játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játék , készségfejlesztő játék, dínós játék, finommotorika fejlesztő játék, képességfejlesztő játék. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Babajátékok 1-3 éveseknek” nevű kategóriában, valamint aá "Márkák > TOMY" kategória alatt található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló babajáték termékadatlapja tekinthető meg. A babajáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 461 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Dino_Rescue_Ranger_Jurassic_World_dinos_auto_potkocsival
Dino Rescue Ranger - Jurassic World - dínós autó pótkocsival
8 210 Ft