Sardines djeco memória játék

Raktáron

Nagyszerű szardíniás memória játék gyerekeknek. Másodpercek leforgása alatt kell megfigyelni, memorizálni és megtalálni a szardíniákat a kis dobozban.  A játék célja: megszerezni annyi szardíniát, amennyit csak lehet.
Anyag : papír 
Méret: 50 db-od


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
5 190 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 519 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a memóriajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Sardines djeco memória játék” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, társas játékok, állatkertes játékok, memória játékok, állatgondozós játék, gyermekjátékok, memória játék. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: állatgondozós játékok, gyermekjáték, társas, gyerekjátékok, memóriajátékok, készségfejlesztő játék, állatos játékok, játékok. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 920 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Sardines_Djeco_memoria_jatek
Sardines djeco memória játék
5 190 Ft