A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rakjuk időrendbe - Rövid történetek 2. - Miniland

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 4488
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Az események időrendbe rakása, az alapvető időfogalmak, mint az „előtte”, „utána” felismerése hozzájárul a gyermek logikus gondolkodásának fejlődéséhez.
A játék a gyermek mindennapjaihoz tartozó tipikus cselekvéssorokat jeleníti meg. Ezáltal tudatosítja a gyermekben fizikai és szociális környezetének már jól ismert elemeit, eseményeit. Mindez segíti majd, hogy kontrollálni és irányítani tudja saját cselekedeteit, ezzel segítve önállóvá válását.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az eddigieken túl az időrendben zajló folyamatok szavakba foglalása hozzájárul a gyermek beszédkészségének (szókincs, mondatalkotás, folyékony beszéd, elbeszélés) fejlődéséhez. A játék összehasonlításra, hasonlóságok és különbségek megállapítására, időrend felállítására ösztönzi a gyermeket. Az egyes kártyák megfogásától a kész történet bemutatásáig tartó cselekvéssor hozzájárul a logikus gondolkodás, a nyelvi készség, a fizikai és szociális környezetben való eligazodás fejlődéséhez.

A készlet tartozékai:  1 vízszintes állvány a kártyáknak, 36 kártya – 8 sorozat (a kártyák hátoldalán egy kód jelzi, melyik sorozathoz tartoznak), 1 útmutató
1. tevékenységforma - Találd meg a kakukktojást
2. tevékenységforma - Szókincs és mondatalkotás fejlesztés
3. tevékenységforma - Testbeszéd. Sorba rendezés 
 


 

Gyártó Miniland
Játékosok száma 1-4 játékos
Fejleszti kommunikációt, logikát,összefüggések felismerését, figyelmet,koncentrációt, rugalmas gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Rakjuk időrendbe - Rövid történetek 2. - Miniland” elnevezéssel listázott logikai játék termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játékok, társasjáték gyerekeknek, óvodás társasjátékok, társas, társas játékok, ovis társasok, óvodás társasjáték, gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, logikai játékok, társas játék, gyermekjátékok. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A logikai játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 295 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.