A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rakjuk időrendbe - Rövid történetek 1. - Miniland

Ár:
4.500 Ft
Cikkszám: 4487
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 09.
Az események időrendbe rakása, az alapvető időfogalmak, mint az „előtte”, „utána” felismerése hozzájárul a gyermek logikus gondolkodásának fejlődéséhez.
A játék a gyermek mindennapjaihoz tartozó tipikus cselekvéssorokat jelenít meg. Ezáltal tudatosítja a gyermekben fizikai és szociális környezetének már jól ismert elemeit, eseményeit. Mindez segíti majd, hogy kontrollálni és irányítani tudja saját cselekedeteit, ezzel segítve önállóvá válását.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az említett pedagógiai előnyökön túl, az időrendben zajló folyamatok szavakba foglalása hozzájárul a gyermek beszédkészségének (szókincs, mondatalkotás, folyékony beszéd, elbeszélés) fejlődéséhez. A játék összehasonlításra, hasonlóságok és különbségek megállapítására, időrend felállítására ösztönzi a gyermeket. Az egyes kártyák megfogásától a kész történet bemutatásáig tartó cselekvéssor hozzájárul a logikus gondolkodás, a nyelvi készség, a fizikai és szociális környezetben való eligazodás fejlődéséhez.
A készlet tartozékai: 1 vízszintes állvány a kártyáknak, 36 kártya – 12 sorozat (a kártyák hátoldalán egy kód jelzi, melyik sorozathoz tartoznak), 1 útmutató

1. tevékenységforma - Találd meg a kakukktojást!

2. tevékenységforma - Szókincs és mondatalkotás fejlesztés!
 

3. tevékenységforma Testbeszéd. Sorba rendezés


 
Gyártó Miniland
Játékosok száma 1-4 játékos
Fejleszti kommunikációt, logikát,összefüggések felismerését, figyelmet,koncentrációt, rugalmas gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Rakjuk időrendbe - Rövid történetek 1. - Miniland” névvel listázott logikai játék termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: gyerek társasjáték, logikát fejlesztő játék, társasjátékok, társas játékok, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, ovis társas, társasok óvodásoknak. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: ovis társasok, óvodás társasjáték, óvodás társasjátékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társasjáték gyerekeknek, társas, logikus gondolkodást fejlesztő játék, társas játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.